PSG-Barça vist des de França

El partit PSG-F.C. Barcelona és tot un esdeveniment a França des del sorteig el 12 de desembre.

Ja per a la data en la qual es jugaran els dos partits. El primer, dia de Sant Valentí el 14 de febrer. El segon, en el Dia de la Dona el 8 de març. El que va fer dir al còmic francès Michael Youn en Twitter que « la UEFA realment vol que tinguem un problema amb les nostres noies! »

Des d’un punt de vista esportiu, el diari L’Equipe va cridar el duel « Un clásico », en referència al « Clásico » espanyol entre el Barça i el Reial Madrid. Parisencs i Catalans s’enfrontaran aquesta nit per la 7a vegada en 4 anys amb un balanç, de moment, de 3 victòries, 2 empats i 1 derrota pel Barça. Pel PSG serà difícil. L’Equipe sempre demanava per al club de la capital francesa « evitar a tot cost » al F. C. Barcelona durant el sorteig.

Des de llavors, no passa una setmana sense que el diari esportiu recordi el xoc imminent amb el Barça. Un periodista esportiu francès que segueix el PSG veu al Barça favorit a 65/35 per qualificar-se per als quarts de final de la Lliga de Campions malgrat el respatller de Julian Draxler comprat per prop de 40 milions d’euros al club alemany Wolfsburgo el mes passat. « L’absència de Thiago Motta – l’equivalent a Busquets en el Barcelona – a l’anada per suspensió és perjudicial. El PSG té poc espai com ho va demostrar contra el Mònaco fa 15 dies (1-1 en l’estadi Parc donis Princes) » ens va dir.

Per tant, la qualificació del PSG està vista com una proesa a França. « Seria el millor d’ençà que va arribar Qatar el 2011 », segons L’Equipi. Els participants en una enquesta realitzada per France Football també han col·locat l’eliminació del F. C. Barcelona pel PSG com el seu desig # 1 l’any 2017 (20% dels 5.000 enquestats). Com es demana al Papa Noel que faci que els somnis es fan realitat…

Olivier Goldstein

Olivier Goldstein

PERIODISTA ESPORTS

ORIGINÀRI DE LA REGIÓ RHONES-ALPES . VIU A BARCELONA DES DE 11 ANYS.

De moment no hi ha comentaris

FES EL TEU COMENTARI

no es publicarà la teva adreça de correu electrònic.

Subscriure's al newsletter
Contacta amb nosaltres
Correu electrònic barcelona@eleamedias.com o 635 03 63 93

Powered by keepvid themefull earn money