S.O.S. Més Que Un Club

Durant l’última Assemblea General Ordinària del F.C. Barcelona, el vídeo d’introducció va atreure la meva atenció.

Des de lluny, no tenia gens d’excepcional. Parlava de la grandesa del Barça, dels seus valors, de les seves seccions, de la importància de l’esport femení, tantes coses que coneixem, encara que és important de recordar-les. És per això que el F.C.B. és «Més que Un Club» i fa l’orgull dels seus fans.

No obstant això, la forma em va cridar l’atenció. Perquè el vídeo, que començava amb Leo Messi, acabarà amb la frase: «I sobretot (tenim) un equip de futbol que té la millor davantera del món.» Fundada en 1899, el Barça va ser limitat a Messi, Neymar i Suarez pels seus comunicants.

Llavors, em va preguntar: una institució de 116 anys pot recolzar-se sobre tres jugadors, encara que són bons? La marca « Barça », tan volguda a Bartomeu, depèn a aquest punt de la MSN? És el Barça que volem construir? Perquè confiar tot en Messi, Neymar i Suarez, és oblidar 150.000 socis, les seccions aficionades i professionals, la Masia. És embolicar el futur del Club als seus estels mentre el Barça haurà de viure, o sobreviure, al seu acomiadament. Com es diu, és «pa per avui i gana per demà».

Olivier Goldstein

Olivier Goldstein

PERIODISTA ESPORTS

ORIGINÀRI DE LA REGIÓ RHONES-ALPES . VIU A BARCELONA DES DE 11 ANYS.

De moment no hi ha comentaris

FES EL TEU COMENTARI

no es publicarà la teva adreça de correu electrònic.

Subscriure's al newsletter
Contacta amb nosaltres
Correu electrònic barcelona@eleamedias.com o 635 03 63 93

Powered by keepvid themefull earn money