Boca 542, Fila 23, Número 1

Sóc afortunat. Des d’aquest estiu formo part dels socis abonats del F.C. Barcelona. Després de deu anys en llista de espera em puc seure cada partit al mateix lloc: Boca 542, Fila 23, Número 1.

Un privilegi a més a més ben barat. Són 132€ (mes carnet de soci) per gaudir del Barça en Copa, Lliga i Champions. Un xollo. I m’agrada tot. Pujar al 5è pis, el sol, la pluja, el joc del Barça, les botifarres a 4€… Tot menys una cosa: els selfies dels turistes enmig d’un partit.

No soporto els selfies en mig de un partit.

Sap que el Barça és un fenomen mundial. Que vénen de tot el món per veure Messi o Neymar. Que deixen molts diners a la ciutat (un 6% del PIB de Barcelona segons Deloitte). Que tenen tant dret com jo a gaudir del partit ja que “una bandera ens agermana”.

Però miri: no suporto que enmig d’un partit ens tapin la vista per fer-se un selfie amb el Barça de teló de fons. Com l’altra dia contra l’Alavés. Neymar anava a xutar un corner a la nostra cantonada quan una parella es precipita prop de la barrera per fer-se la foto amb el Brasiler de fons des del cinquè pis! Jo, ho sento, els hi he dit de marxar. I encara sort perquè després que Neymar botara Mathieu empato al partit del cap. Imagineu-vos que hauria passat si la tribuna s’hagués perdut un gol per un selfie…

Total que al Camp Nou hi ha gent que li importa un rave el futbol i ho respecto. Però els que volem veure futbol patim greument amb aquesta situació. Perquè, al menys per la meva part, pago per gaudir de Messi i del meu Barça. No per suportar turistes fent-se fotos per dir “I was there”.

PS: Per cert, si la directiva posa en marxa una tribuna lliure de selfies m’apunto. Gràcies.

Olivier Goldstein

Olivier Goldstein

PERIODISTA ESPORTS

ORIGINÀRI DE LA REGIÓ RHONES-ALPES . VIU A BARCELONA DES DE 11 ANYS.

De moment no hi ha comentaris

FES EL TEU COMENTARI

no es publicarà la teva adreça de correu electrònic.

Subscriure's al newsletter
Contacta amb nosaltres
Correu electrònic barcelona@eleamedias.com o 635 03 63 93

Powered by keepvid themefull earn money