Equinox.cat : Punt de vista frances sobre Catalunya

Equinox.cat és el suplement del mitjà de comunicació francès a Barcelona Equinox. Equinox.cat és una redacció de periodistes francesos, en català, i que té per tema la cultura, la vida, les històries de la gent de Catalunya des de punt de vista francès. Des de 5 anys Equinox – que a tornat el mitjà frances de referencia a Barcelona – segui l’actualitat per els francesos i francoparlantes. Amb el format de Equinox en català, venim a explicar les històries de la vida de la gent de Catalunya, volem parlar de la cultura catalana en profunditat. Aurelie Chamerois, co-fundadora de Equinox y coresponsal per la cadena tv francesa BFM y per el periodic Ouest-France  ha fet una selecció de periodistes que coneixan bé Catalunya i els catalans   Leslie Singla que és periodista a Equinox des de 3 anys , Laura Guien corresponsal de Slate a Barcelona, Fabien Palem que treball per Politic Region, Olivier Goldstein periodista especialitzat en el Barça y Audrey Damas que és escriptora especialitzada en la societat.

Esperem que tindreu tan plaer a llegir-nos, que nosaltres a escribrir sobre Catalunya i la seva gent.

Nico Salvado

Nico Salvado

Fundador de Equinox

ORIGINÀRI DE PERPINYA. VIU A BARCELONA DES DE 8 ANYS

De moment no hi ha comentaris

FES EL TEU COMENTARI

no es publicarà la teva adreça de correu electrònic.

Subscriure's al newsletter
Contacta amb nosaltres
Correu electrònic barcelona@eleamedias.com o 635 03 63 93

Powered by keepvid themefull earn money